Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Kígyó vendégeskedik a stúdióban, de az egér nagyobb para?

Szerző: Gábor János, – 2013-09-05 10:40:35

A mai igazán ÁLLATI Reggeli Gyors volt - miután találkoztunk a hírrel, hogy a Szajnában nem oda illő halat, konkrétan a "hereharapó" pacut találtak, elkezdtünk foglalkozni az olyan városi anekdotákkal, mint a Kalocsa folyójának, a Vajasnak a krokodilja, amiről (legnagyobb meglepetésünkre) nagyon is konkrét információkkal szolgált Bea (KATT az első médialejátszóra, a cikk alatt!): 50 éve valóban megfordult egy ilyen állat a csatornában - a városközpontban lévő szakaszon!


Illusztráció: ez a legfrissebb rekord - majd\' 4 méteres aligátort fogtak a Mississippiben!

Ami a témát illeti, adta magát (lévén a pacu is alighanem megunt házi kedvencként végezhette Párizs folyójában), hogy megkeressük a vételkörzet legkülönösebb, extrém háziállatait. Tegnapi felhívásunk sikerrel járt; jelentkezett Zoli, aki amúri siklót tart otthon, és kölcsön is adta nekünk! Lévén a gazda autót kért a szállításhoz, sikerült a Kalotaxi számára fennállásuk legelképesztőbb utasát produkálnunk: a terráriumot bevágták a csomagtartóba, és jött "Sztyú"!



Vendégünk nagyon belakta a stúdiót: hamar körbetekeredett mikrofonon, keverőpulton, széken, emberen (!), és bepróbálkoztunk az etetésével, mivel Zoli erre is gondolt - hozott két fehér egeret. Az gyengébb gyomrú érzelmeseknek (én) kifejezetten jól jött, hogy Sztyú még másfél hét után sem éhes, és mi, illetve az, hogy épp\' hol van, jobban érdekelte a reggelinél. Szilva kicsit csalódott volt, de elfogadta azért, hogy "vérengzés" nélkül megússzuk a műsort (KATT a második lejátszóra, alább!).

Fakultatív adalék - a Korsit egerekkel terrorizáló videónkat ITT TALÁLOD - nagyon megér egy misét! ;-)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó