Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Kettős KKC-bravúr Siklóson

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-04-02 11:44:38

Pénteken pótolta az elmaradt Siklós elleni meccset a Kalocsai KC. Csapataink pontokkal tértek haza, ráadásul nem is akárhogy...

Hirdetés

Hirdetés

A III.osztályban csatározó juniorok kötelező győzelemre készültek. Annak tudatában, hogy ezen mérkőzés a dobogó bebiztosításában óriási szerepet játszott, így a 13-15-ös félidő utáni 19-26-os győzelem és a megszerzett két pont sokkal többet jelent mint egy újabb siker - mondta Szvétek Balázs.

Fotók: Krizsán-Csorba Krisztina - facebook

A KKC-s fiatalokra a bajnokságban egy hét szünet vár, aztán Hőgyészre indul a csapat. Az edző előretekintve, a KORONAfm100-nak elmondta, ha minden az általuk remélt rendben zajlik, "legrosszabb" esetben is ezüstérem kerül a nyakukba.

A felnőttek találkozója nem ígérkezett könnyűnek. Kolics János hangsúlyozta, Siklóson nem sok sikerélménye volt eddig a mieinknek, ráadásul a hazaiakat több NB I/B-s pécsi játékos is erősíti, így szerényen az ellenfelet tartotta esélyesebbnek. Azonban a mieink küzdőszelleme felülírta az előzetes esélylatolgatásokat, így 9-14-es félidő után, bravúrral, 21-28 mellett hozták haza a pontokat. Az egyébként születénapját ünneplő mester elismeréssel beszélt fiai teljesítményéről:

Kolics János csapata bár a hétvégén nem játszik bajnoki mérkőzést, mégsem tétlenkednek, pénteken este edzőmérkőzést játszanak a dunaföldvári Holler ellen, amelyre Téged is vár a gárda.

 

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó