Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Két napos birkódömpingen a kalocsaiak

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-11-22 13:46:18

November 14-én Orosháza adott otthont a Fiú Diák II.korcsoportos Diákolimpia Országos döntőjének, melyen a Kalocsai SE-t Tűri Krisztián, Kele András és Elekes Zoltán képviselték.

Tűri és Kele nem jutottak a legjobb hat közé. Bejutott viszont Elekes Zoltán aki az 58 kg-os súlycsoportban a döntőbe kerülésénél az első menetet 4:0-ra nyerte, a másodikban pedig az utolsó másodpercekben veszített. A bronzéremért való mérkőzésen hasonló képen járt, itt viszont 8:0-ról veszített, így az országos bajnokság 5. helyén végzett.

Másnap ugyanitt rendezték meg a Lány Diák és Serdülő Női Országos Bajnokságot. A Kalocsai SE birkózó szakosztályát Farkas Henrietta, Németh Noémi és Elekes Enikő képviselte. Farkas Henrietta és Németh Noémi most nem értek el helyezést, viszont Elekes Enikő kiváló birkózással, egészen a döntőig menetelt. Ott azonban egy két évvel idősebb, nagyobb és erősebb versenyzőtől kikapott, így második helyen végzett. A versenyzőket id. és ifj. Elekes Endre és Bagó Tibor készítették fel.

A versenyen a kalocsai Elekes birkózó család másik tehetsége, a már ESMTK színekben bunyózó Elekes Emese is tatamira lépett. A serdülő korcsoportban induló egyébként válogatott színekben is versenyző kalocsai lány 65kg-os súlycsoportjában bajnoki címet szerzett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó