Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Két meccs, két meglepetés

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-04-18 11:23:17

Két mérkőzést is játszott a napokban a KSE megye I-es pingpongcsapata.

Hirdetés

Hirdetés

Pénteken azt az Apostagot fogadták, akiket ősszel megvertek Németh Dávidék. Bízva ebben, a jó formában és a hazai pálya előnyében csapatunk a legjobbat várta. A KSE azonban nem számolt azzal a ténnyel, hogy új játékossal bővült az apostagi gárda. Az új játékosuk rendkívül rutinos és tapasztalt volt. Egymás között a ping-pongosok gyilkos stílusnak hívják az ilyen játékot, nem hiába. Ritmustalan és ütemtelen, sajnos ez nagyon ki tudja zökkenteni az embert a játékból, így történt a mieinkkel is.

Nagyon szépen küzdöttünk és végig tartottuk magunkat, sajnos nem tudtuk utolérni őket a páros előnyök után. A Pásti-Rogács 2ből egyet, a Farkas Német duó egy mérkőzést sem nyert Egyéniben Pásti hozta a négyet, Németh a kettőt, míg Rogács és Farkas egy-egy pontot hajtott a KSE konyhájára. Így kellemetlen és nem várt vereséget szenvedtek. 

Eztán a KSE megyeegyes pingpongosai a Soltvadkert csapatát fogadták. Soltvadkerten vendég csapatként az őszi fordulón 14-6 ra kikaptak, ami várható eredmény volt, hiszen rutinos összeszokott játékosokról van szó. Nem véletlen a második helyen szerepelnek a ranglistán Megye I. Osztályban. Soltvadkertnek nagy ping-pong múltja van. Remek edzések, igazolt játékosok, NB szintű edzéspartnerek lehetősége.

Páros mérkőzések után kis előnyre tett szert a KSE, de itt még nem volt okuk örülni, hiszen 16 meccs még hátra volt. Páros mérkőzéseken a Pásti-Rogács 2/2t, a Farkas-Németh kettős 2/1-t nyert. Egyéniben Pásti Mihály nem hagyott egy meccset sem az ellenfélnek, Farkas Zoltán első egyéni mérkőzésén kellően megadta a találkozó hangulatát és magabiztosan, nem foglalkozva az ellenfél szerencsésnek mondható pontjaival, nyert.

Így már nem kis előnyük volt amit egészen a mérkőzés végéig tudtunk tartani. Így nagy fölénnyel zárhatták a mérkőzést és a tabella második helyén szereplő Vadkert I. es csapata ellen győzelmet arattak 15-5 arányban. 

 

A következő fordulót Kiskunmajsán játssza a KSE, várhatóan 25-én kedden. 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Borult a KOC a nyitányon


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó