Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Két kúlság a szexbarátságról - DÖGÖS!

Szerző: Gábor János, – 2010-11-09 14:50:28

Ha két gyakorlatilag azonos témájú film egymásnak szalad a mozikban, mert valami magát nagyra tartó balfék marketinges nem néz utána, hogy mikor mit mutatnak be, akkor szinte törvényszerűen megbukik az egyik, akármekkora a sztárparádé. Ezzel senki sem jár jól, mert az egyik mozi totál veszteséges, a másik meg nem eléggé nyereséges. Ez történt legutóbb a Kéjjel-nappal (Tom Cruise / Cameron Diaz) és a Killers (Ashton Kutcher / Kathrine Heigl) párharcában is, az előbbi szolid javára.

És bizonyítandó, hogy tényleg sok a hülye ott Hollywoodban, alig fél évvel a két költséges mozi rosszul, egymáshoz közel időzített premierje után ismét egymásnak eresztenek két, gyakorlatilag ugyanolyan témájú filmet. Ebből vajon ki jön ki jól? Natalie Portman és Ashton Kutcher (balra), vagy Mila Kunis és Justin Timberlake (jobbra)?




Két film a szexbarátságról, amelyben a férfi-nő barátság (van ilyen?) langyos állóvizét felkavarja a kiéhezettség, és vágyaikat a felek egymáson élik ki. Ebből pedig - lepődj meg, csak a bonyodalom származik, mert előbb-utóbb egyikük elkezd többet akarni...

Portman és Kutcher (No Strings Attached) inkább helyes mint szexi:


Kunis és Timberlake (Friends With Benefits) inkább szexi mint kedves:


Előbbit első randisoknak ajánljuk, a második viszont akár megfáradt kapcsolatok újra-feltüzelésére is alkalmas lehet. De még mindig ott a kérdés: ki nézi meg a moziban kétszer "ugyanazt" a filmet 2-3 hónap különbséggel? A szereplők iránti szimpátia fog dönteni, vagy a túlfűtöttség?

Bemutatók: 2011. február / 2011. május-június - párbajra fel!



ÉRDEKESSÉG: a két film női főszereplői (mint látod) egymástól sem idegenkedtek - kegyetlen szexin esnek egymásnak a Fekete Hattyúban! Csak az egy kicsit sem vicces, inkább "leszbikus baletthorror"... ITT lelkesedtünk a nem mindennapi dráma-thrillerért...

Gábor János (Korona FM100)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó