Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Két korosztályban nyertek a Méhek a Szusza Kupán

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-06-16 11:04:13

Az elmúlt hétvégén II. alkalommal rendezték meg Kalocsán a Szusza Kupa – Lakatos István Emléktornát az utánpótlás labdarúgók számára.

Hirdetés

Hirdetés

Az U7-es mezőnyben a Méhecskék SE piros csapata a Dunaföldvárat 12-1-re, míg a Paksi Atomerőmű gárdáját 4-3-ra verte. A Bajai LSE A csapata azonban felülkerekedett a mieinket. A vereség ellenére Práger László és Hagymási-Lakatos Lilla növendékei az elődöntőbe kerültek. Itt a Baja másik csapatát magabiztosan 5-1-e verték, így bejutottak a döntőbe. Mivel a másik ágon a Baja első számú csapata kikapott, így a Paksi SE várt a mieinkre. A Méhek azonban fittyet sem hányva az ellenfélre, simán 4-0 mellett nyerték a döntőt, így a 8 csapatos mezőny torna győztesei lettek.

A csapat tagjai:

Méhecskék SE/piros/: Tóth Zolna, Práger Zsombor, Víz Gellért, Serfőző-Jagicza Huba, Kuti Kevin, Tóth Márk, Balogh Adrián.

Méhecskék SE/narancs/: Kovács Zorán, Greksa Milán, Trapp Dániel, Kővágó Noel, Veres Áron, Hartman Noel, Pécsi Bálint

Az U8-as korosztályban 6 csapat versengett, közöttük szintén két Méhecskés gárda. A Méhek „A” csapata a „B” csapatot 5-1-re, a Soltot 6-1-re, míg a Baját 2-0-ra verték. A srácok a Szekszárdtól 2-4-re, az UFC Kecskeméttől pedig 0-1-re kaptak ki, így a 3. helyen végeztek. A mieink másik csapata a LUA Baját 2-1-re verte, míg a a Szekszárdtól a Solttól és a Kecskeméttől vereséget szenvedtek, így az 5. helyen végeztek. Balogh Tamás és Radványi László növendékei közül a tornaválogatottba Felnagy-Méry Benedek és Kornóczi Zsombor került.

Az U9-es korosztály versenyében a Práger László és Hagymási – Lakatos Lilla fiataljai szenzációs formában utasították maguk mögé az össze ellenfelet, ráadásul a mieink mindössze egy gólt kaptak a négy meccs során. A Paksi SE-t 2-1-re verték, a Bonyhádot 3-0-ra, a LUA Baját 7-0-ra, míg a Dunaföldvár együttesét 17-0-ra. A torna válogatottba a kalocsai U9-es Méhek közül Mamuzsics Milán került.

A csapat tagjai: Szettele Áron, Perity Olivér, Bagó Iván, Polyák Kristóf, Kuncz Martin, Réfy Mór, Mamuzsics Milán, Szarvas Attila, Bagó Olivér, Molnár Levente, Greksa Domonkos, Szántó Richárd.

Az U10-es korosztályban két csoportban zajlottak a csatározások. A méhek a csoportmeccsek során a Hartát 3-1-re, a Paksi SE-t 4-0-ra, míg a Tolna VFC-t 4-1-re vedrték. Eztán az elődöntőben 6-2 mellett tudták le a Kinderball SE Baja együttesét. A döntőben a másik ágról érkező LUA Baja várt a mieinkre, akik jobb formát fogtak ki, 6-0-ra verték a mieinket, így a Gubányi Ferenc vezette U10-es gárda ezüstérmes lett a Szusza Kupán.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó