Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Kemény meccsen kezdtek a kalocsai röplabdások

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-01-22 11:58:00

A közel másfél hónapos pihenő alatt rendszeresen edzettek a lányok. Idei első ellenfelünk a tabellán az első helyezett Haladással azonos ponttal, de rosszabb szettaránnyal rendelkező újonc Balatonfüredi csapat volt.

Hirdetés

Hirdetés

A több, mint másfélórás mérkőzés izgalmas és hajtós volt, nem nagyon voltak könnyű labdamenetek. Sajnos csapatunk az első játszma végét egyértelműen elrontotta, míg a második szett végén jobban figyeltek a lányok és sikerült egyenlíteni a szettarányt. A harmadik szettben támadásban egyszer sem hibáztunk, ám védekezésben igen, pechünkre a füredi gárda szintén sziporkázott és ki is használta néhány hibánkat és előnybe kerültek. A negyedik szettre, aztán egy kicsit megtörten indult csatába a csapatunk, két nyitásfogadási hiba el is döntötte a végét a meccsnek. Akaratban nem volt hiány, ám ellenfelünk kiegyensúlyozottabb teljesítménye, hosszabb kispadja is segítette őket. Így szoros csatában, de buktuk a meccset a Balatonfüred ellen.

Szent Benedek – Balatonfüred – Kalocsai SE 3:1 (20; -22; 22; 21)

Kalocsai SE: Szele Anikó, Szigeti Anna, Dabis Ágnes, Fehérvári Anna, Kovács Patrícia és

                        Greksa Zsófia.

Csere: Kovács Bertilla (libero) és Király Kíra

Edző: Kováts Ágnes

Szombaton hazai pályán folytatja az NBII-es bajnokságot a Kalocsai SE röplabda szakosztályának felnőtt és ifi csapata. Kováts Ágnes lányai ma délután kettő órától a Veszprémi ESC ellen állnak pályára. A találkozóra várják önt is.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó