Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Kemény csatát vesztett a KKC+GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-04-17 11:24:35

Vasárnap délután a Hőgyésztől szenvedett egy gólos vereséget idegenben a KKC felnőtt gárdája.

Hirdetés

Hirdetés

A két gárda kiélezett harcot folytatott egymással, illetve nem csak egymással, hanem a játékvezetőkkel is, akik előszeretettel osztogatták a két perceket. A mieinket 8 alkalommal küldték kényszerpihenőre – számolt be rádiónknak Kolics János, aki kiemelte, fiai hozzáállásával most is maradéktalanul elégedett, a spori teremtette helyzetre talán senki sem tudott volna másképp reagálni, mint azt csapata tette...

Galéria a találkozóról ITT!

Kolics elmondta, címvédő mieinknek idén a 4-6. hely valamelyikére van reális esélye. Kell viszont még egy idegenbei bravúr, ráadásul úgy, hogy a szombat esti hazai meccs sem ígérkezik könnyűnek.

Galéria a találkozóról ITT!

A felnőttek találkozója előtt a KKC junior csapatára várt újabb hadjárat. A Szvétek Balázs vezette fiatalok egy felemás első félidőt követve, 17-21 után 31-39 mellett hozták a kötelező győzelmet a Hőgyész ellen.

Galéria a találkozóról ITT!

Az idén bajnoki címre is esélyes kalocsai fiatalokra - nem lenézve az ellenfeleket - két szerényebb képességű csapat vár a folytatásban, majd a nagyágyúk, vagyis a Mecseknádasd és a Nagyatád ellen döl el a KKC-s ifjú titánok sorsa, mondta az edző.

Galéria a találkozóról ITT!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó