Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Karate Arany, Ezüst, Bronz

Szerző: Rumi László, – 2012-10-01 19:58:33

A Szeptember 22-én Karate magyarországi meghonosodásának 40. évfordulója alkalmából Jubileumi Nyílt KD. Magyar Bajnokságot rendeztek 9 karate stílus versenyzői részére, mely kiemelt versenynek Budapest adott otthont.

A Kalocsai SE Ciglédi úti karate versenyzői közül heten léptek küzdőtérre, és hárman állhattak dobogóra.  Szűcs Luca aki az idei évben tavasszal a Világ Kupán harmadik, ezt követően a Tarjáni NK versenyen első helyezést ért el, itt is a dobogó legfelső fokára állhatott, és hazahozhatta a jubileumi trófeát. Dudás Roland aki tavasszal a Diákolimpia országos döntőjében bejutott, de nem tudott a dobogóra felállni most az ifi 80 kg-os mezőnyben az előkelő II helyre végzett.  Mészáros Lili tavasszal a Világ Kupán és a Tarjáni NK versenyen második helyezést ért el, itt be kellet érnie a dobogó III. fokával.

 Az értékes helyezések egyben kvalifikációs pontokat is jelentenek a 2013-ban megrendezésre kerülő Világ Bajnokságra melyre előreláthatóan a szakosztály négy versenyzőt helyét kívánja biztosítani.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Könnyedén győzött a Harta


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó