Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Kar nélkül is lehetsz szörf-bajnok!

Szerző: Gábor János, – 2011-02-01 13:35:22

Sean McNamara rendező neve nem sokat mondhat a hazai közönségnek (és nem is baj), mert eddig vérszegény vagy bugyuta vígjátékok és felejthető tévés produkciók atyja volt, ám most végre valami igazi értékhez nyúlt. Megírta és meg is rendezte a Soul Surfer c. mozit, ami annyira drámainak és szépnek ígérkezik, hogy kihagyhatatlan mindenkinek, aki még komolyan veszi azt a szót, hogy "lehetetlen".



Film akaraterőről, drámáról, a lehetetlenről, és arról, hogy hogyan kell azt egyszer és mindenkorra száműzni a szótárunkból. Adott egy tizenéves fiatal lány, aki gyönyörű, előtte az élet, és nagy küldetése, hogy minden idők legsikeresebb női szörföse legyen - addig a percig, amíg egy cápa ketté nem harapja a szép álmokat. Azt hinnénk hatásvadász mese? Nem. Megtörtént...


AnnaSophia Robb a főszereplő, akire azért is érdemes figyelni, mert tehetségét egy bizonyos Csupó Gábor fedezte fel, aki első nagyfilmes főszerepével kínálta meg az akkor még csak 14 éves kislányt (Híd Terabithia földjére), aki mostanra igazi szexi nővé érett. AnnaSophia korábban már szerepelt Johnny Depp mellett is a Charlie és a csokigyárban, de úgy fest mostanra megérett egy olyan drámai főszerepre, mint a Soul Surfer, amelyben semmit sem bíztak a véletlenre - már ami a további szereposztást illeti: itt van még az Oscar-díjas Helen Hunt és Dennis Quaid is.

Magyar premier egyelőre nincs, a tengerentúlon áprilistól vetítik a Soul Surfer-t.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó