Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Kalóz előzetes a Tetovált lányhoz!

Szerző: Gábor János, – 2011-05-30 17:14:37

Amint lehet, kicserélem egy jobb minőségű videóra azt a trailert, amit egy kalóz rögzített kézi kamerával a Másnaposok 2 egyik vetítése előtt. Jövő héten jön ki hivatalosan a Tetovált lány amerikai változatának előzetese, de most itt ez a "kézremegős" változat, amivel máris kielégíthetik igényeiket azok, akik a karácsonyi cukiságok helyett inkább egy tökösen durvuló krimire ülnének be az ünnepek alatt.



Aki látta a mozi eredeti, svéd változatát, tudja, hogy a brutálisan sikeres és kegyetlen regénytrilógia első darabjából készült filmben nagyon csúnyán bántják a főhőst. És amikor azt mondom nagyon, akkor értsd úgy, hogy NAGYON! Még soha olyan erőteljesen nem égett a retinámba filmes kegyetlenkedés, mint az eredetileg a The Girl With The Dragon Tattoo címen futott északi moziban látottak. A sokkolót szó szerint tessék venni, és ahogy elnézem a kisvideót, a legutóbb a Közösségi hálóval arató David Fincher nem hagyja ki ezeket a "ziccereket" a nyugati változatból sem...



A rendezőt a Közösségi háló nyitójelenetében feltűnő Rooney Mara a rövid közös munka ellenére annyira lenyűgözte (joggal), hogy azonnal meghívta a Tetovált lány főszerepére. A fent látottak alapján jó döntést hozott - szerintem Daniel "James Bond" Craiggel is egyébként. Az a rohadt hideg tekintete viszont az eredeti verzió szelíd oknyomozó riporteréhez képest biztosan más hangulatot ad a filmnek.

Amerikában december 21-től vetítik a Tetovált lányt. Csak erős gyomorral rendelkező 18 éven felülieknek!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó