Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Kalocsai tornász lett országos korosztályos bajnok

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-10-15 15:31:43

Október elején, Budapesten rendezte meg a Magyar Torna Szövetség férfi II. osztályú csapat és egyéni bajnokságainak országos döntőit.

Az országos csapatbajnokság két fordulóból áll. Tavasszal az első fordulóban a Kalocsai SE férfi ifi csapata a 2. helyen végzett. Mivel a kalocsai csapat kétfős volt, a három helyett, így minden hiba végzetes lehetett volna. Ám mind a két versenyző hibátlan gyakorlatokat mutatott be, így a most gyűjtött 104,55 pont nem csak azt jelentette, hogy a csapat több mint négy ponttal volt jobb a tavaszinál, hanem azt is, hogy összesítésben 1,15 ponttal megelőzte tavasszal még első szegedi Arany Torna DSE csapatát.

Így az országos ifjúsági bajnokság másod osztályában a Kalocsai SE végzett az élen. Az egyéni versenyben a szabadon választott gyakorlat helyett, a csapaton belül bemutatott gyakorlatok alapján hirdettek végeredményt. Itt Dávid Sándor sikerének örülhetünk, aki hibátlan bemutatójával végzett az élen a korosztály bajnokaként. A csapat másik tagja, Sebestyén Márk a 4. hellyel büszkélkedhet.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó