Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Kalocsai Gézengúz vezeti a korosztályos elit góllövő listáját

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-12-21 09:03:19

Szombaton Szegeden állt pályára az U14-es Fiú Első Osztályú Gyermek Kézilabda-bajnokságban a Buzogány Szabolcs vezette Gézengúz UKC csapata. Itt, a korosztályos elitben a mieink eddig 5ször diadalmaskodtak, volt egy remijük és 6 vereséget szenvedtek. Legutóbb, Szegeden a Tiszaföldvár csapatát 23-17 verték, míg a Debrecen SC – SI csapatától 22-20-as vereséget szenvedtek.

Hirdetés

Hirdetés

Buzogány Szabolcs büszke lehet tanítványaira, hiszen a gézengúzok a 8-as tabellán 6. helyen állnak, a csapat gólgyárosa, Horváth Márkó pedig 116 találattal vezeti a góllövő listát a bajnokságban. Mögötte a második helyezett 67 góllal áll a toronymagasan vezető Márkó mögött. A fiúk legközelebb január közepén Tiszaföldváron állnak pályára. Itt pedig óriási lesz a tét! Hogy miért?

Nem lefutott a fiatalok felsőházba kerülése. Ugyanis ha az utolsó fordulóban mindkét mérkőzésüket megnyerik, a Törökszentmiklós, a tabella utolsó Tiszaföldvárt legyőzi (esélyes) és a csoportot vezető Pick Szegedtől vereséget szenved (esélyes) akkor mindkét csapatnak, a Törökszentmiklósnak és a Gézengúznak is 15-15 pontja lesz, ám ekkor a helyezések eldöntésének a rendje: "két vagy több csapatnak azonos a pontszáma, a sorrendet az egymás közötti mérkőzés(ek) eredménye(i) dönti(k) el". E téren a kaloocsaiaknak áll a zászló, hiszen 1 győzelmünk és egy döntetlenünk van ellenük. Szóval a Kecskemét és a Békéscsaba ellen nagy meccsekre van kilátás január 14-én. Írja közösségi oldalán a Gézengúz UKC.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó