Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Kőhalmi Zoltán káros lehet az egészségre!

Szerző: Gábor János, – 2010-09-01 10:38:55

Kőhalmi Zoltán káros lehet az egészségre!

Reméljük, hogy statikailag továbbra is erős marad a Kalocsai Színház… Könyvtáraknál ugyanis előfordult már, hogy tervezésükkor nem vették figyelembe a vaskos kötetek súlyát, és nemes egyszerűséggel süllyedni kezdett az adott épület. A színháznak viszont a felszabadult nevetés okozta rezonanciát kell jól kezelnie, mert amióta a Korona Rádió szervezte Kalocsai Dumaszínháznak is otthont ad, a legdurvább ilyen hatásoknak van kitéve. A tető alatt zajló heves nevetésorkán okozója ezúttal Kőhalmi Zoltán volt, pedig a nagyobb viharoknak a nyilván férfiak vezette meteorológiai intézetek inkább női nevet szoktak adni.

Kormos Anett, néhány lelkes rajongóval:


Na, nem mintha a gyengébb nem képviselői nem kezdtek volna (egyelőre) szolid szellőként belopakodni a stand-up comedy hazai birodalmába! A Dumaszínház társulatában egyelőre kis létszámú hölgy-frontot máris egy földre szállt angyal, Kormos Anett képviselte Kalocsán, akinek ezúton kívánunk zajos(abb) sikereket!

Mindenkit levett a lábáról, és ez a szárnyait még éppen bontogató tehetségtől nagyon nagy eredmény, akárki akármit mond. És nem is volt könnyű helyzetben, hiszen milyen lehet egy több mint 10 éve a pályán lévő, Karinthy-gyűrűs humorista „előzenekarának” lenni, a már műértőnek számító kalocsai közönség előtt? Anett tisztességgel helytállt, Kőhalmi a csatársorban igázott! A 32 éves Zoli a legjobb formájában lubickolt a deszkákon – a nevetéstől „szana meg széjjel” görnyedő közönség legnagyobb örömére.

Kőhalmi Zoltán és Fekete Antal főszervező:


A merészen ön ironikus, angolos humortól az abszurd burleszk-jelentekig gyakorlatilag minden jól áll neki, és ezt gátlástalanul ki is élvezi! Az a fajta vér precíz humorista, aki szinte egy pillanatig sem hagyja pihenni a közönségét – mondatonként 3 kötőjel 5 csattanó robban. A pasas szó szerint veszélyes a testi épségre, mert úgy nevetett, hogy a székről lecsúszva, önkontrollt vesztve könnyen kifejelhető a helyéről a háttámla, vagy tarkón vágható az előttünk ülő nagymama, de partnerünk se köszöni meg, ha a karfának szánt heves ütlegeléssel porrá zúzzuk a jobb alkarját. Én speciel ököllel vertem a térdkalácsom röhögéstől, de ilyen hévtől a Fradi B-középben, vagy egy rock koncert darálójában is helyet kaptam volna. És a térdem úgy néz ki, mintha tényleg ott lettem volna…

... úgyhogy én is kiérdemeltem egy közös fotót:


Figyelem! Magyarország egyik legjobb, folyamatos sikereket arató Dumaszínháza dübörög a szomszédban! A következő Kalocsai Dumaszínház október 29-én, pénteken lesz.

Jön a Rádiókabaréból már évek óta ismert, kitűnő Pataki Balázs és a Showder Klub sztárja, Aranyosi Péter!



Kezeket hasra tapassz, nevetésre készülj, párod alkarjára vigyázz, rajt!

Jegyelővétel: 70/334-90-12

Nyomás a Dumaszínház menü a többi képért és beszámolóért!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó