Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Judo hírek a térségből

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-03-27 11:20:46

Múlt szombaton Baján rendezték meg a Bácska Kupa Országos serdülő rangsorversenyt. A megmérettetés bár országos volt, a torna mégis nemzetközivé vált, hiszen Szerbiából, Szlovákiából és Romániából is érkeztek versenyzők, és összesen 248-an mérkőztek meg a bajnoki címért. Itt a Foktő Judo Club ifjú sportolója, Fenyvesi Csilla is tatamira lépett. Csilla +63 kg-os súlycsoportjában 10 induló volt. A foktői cselgáncsos az 5. helyen végzett.

Fenyvesi Csilla

Másnap szintén Baján rendezték meg a Pajtás Kupa Nemzetközi Versenyt, ahol a több mint 300 induló között ott voltak a Foktő Judo Club ifjú cselgáncsozói is. A fiatal sportolók szép eredményekkel tértek haza, hiszen Bedics Ákos aki az első versenyén szerepelt, nagyon jól küzdött, Bodnár László, Greksa Roland az 5. lett. Barna Martina egyedüli lányként az összevont mezőnyben volt kénytelen indulni, de így is az 5. helyen végzett. De a dobogóra is felállt egy egy foktői judoka! Balogh István bronzérmes lett, míg Szili Márk saját kor és súlycsoportjában a második helyen végzett.

Balogh István

A Homokmégy Kodokan Judo Sportegyesület 17 judokája vett részt múlthéten a Bajai Judo Club által szervezett Serdülő és Diák Nyílt Regionális és Nemzetközi Judo Bajnokságon. A két napos megmérettetésen 52  judo klub 550 judokája lépet tatamira. A versenyre külföldi csapatok is érkeztek Ukrajnából, Romániából, Szerbiából, Horvátországból és Szlovéniából.

A homokmégyi judokàk kemény küzdelmeket vívtak még külföldi versenyzőkkel is. Kollár Anna, Kálóczi Áron és Fekete Johnny első, Szőlősi Kármen és Markella Míra második, míg Vargacz Bence, Czaga Leila és Harangozó Eszter a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A serdülőknél Horváth Ákos, Kovács Aletta V. helyen, mìg Harangozó Miklós, Sereg Péter, Kollár Anna Katalin VII. helyen végeztek.

A szombati napon Ambrus Attila, homokmégyi mester, vasárnap Vargacz Norbert bíróként is részt vettek a versenyen.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó