Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

JÖN: Exkluzív interjú és koncert a Szigetre érkező Caro Emeralddal!

Szerző: Vörös István, – 2012-05-15 15:16:51

A napokban exkluzív interjút adott rádiónknak az idei Sziget Fesztivál egyik sztárfellépője, Caro Emerald. A Stuck, a That Man, vagy az A Night Like This énekesnője mesélt mindennapjairól, készülő új lemezéről, és ezúton üzent a fesztiválozóknak!



Mozgalmas napok állnak a bársonyos hangú Caro Emerald mögött - és előtte is - hiszen éppen egy nagy turné kellős közepén van, amelynek keretében augusztus 9-én a hazai Sziget Fesztiválon is tiszteletét teszi. Rádiónknak adott interjúja során nem csak arról beszélt, mit hallott eddig a tavaly a legjobb európai zenei fesztiválnak választott eseményről, de elejtett néhány izgalmas részletet készülő stúdióalbumáról is, ami a Deleted Scenes From The Cutting Room Floor című debütáló lemezt követi.

A holland énekesnő egyébként hazájában egy Michael Jackson által tartott rekordot döntött meg első korongjával, amelyről az FM 100-on is előszeretettel forgatunk dalokat.

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan élte meg az énekesnő a "derült égből" sikert, mi mindent árult el a készülő új albumról, milyen elemekből épülnek fel színpadi produkciói, hogy áll a közösségi oldalakkal és mit üzen a magyar közönségnek, akkor ne hagyd ki péntek este 19 órától a Kultúrát! Exkluzív interjú, Caro Emeralddal!  Ennyivel azonban nem érjük be...


Ilyen egy Caro Emerald koncert (részlet)!

... a Péntek Esti Randi után ugyanis egy órás ízelítő jön mindazoknak, akik bírják a popos, jazzes, hip-hopos hangzást, vagy esetleg már készülnek a Sziget Fesztiválra, Caro koncertjére!

Pénteken, 22 órától Caro Emerald vendégeskedik az éteri színpadon, az e heti Korona LIVE-ban, és egy 2010-es amszterdami koncertjének a legjobb pillanatait idézzük fel. Szeretnél többet? Augusztus 9-én irány a Sziget! Addig is, hallgasd meg az előzeteseket alább!
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó