Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Johnny Depp már kézbe vette a tollat az 5. kalózfilmhez!

Szerző: Gábor János, – 2011-07-06 14:29:52

Depp egy kész csoda, hiszen szinte semmihez nem adta eddig a nevét, ami nem lett kasszasiker, és / vagy jó. Most lát fantáziát az 5. Karib-tenger kalózai-filmben is, hiszen bennfentes jelentések szerint közel áll a megegyezéshez a mozit tervező alkotókkal. Ez nem csoda, hiszen az új részen már hónapok óta munkálkodó Jerry Bruckheimer producer már májusban tudni vélte, hogy Jack Sparrow visszatér a vászonra.



"Remélhetőleg ez a rész [a 4.] jól teljesít, és akkor [Depp] vissza akar majd térni, hogy újra eljátsza a karaktert." - mondta Bruckheimer a L.A. Times-nak. "Persze ez a forgatókönyvtől is függ. Mint mindig. Őrülten ügyel rá, hogy ne okozzon csalódást a közönségének."



Az Idegen vizeken a kalózos széria negyedik darabja, és máris jól teljesített, hiszen másfél hónap alatt átlépte az 1 milliárd dolláros (!) bevételt a világ mozikasszáinál. Ezzel Johnny Depp-nek aligha lehet baja, főleg úgy hogy csak ő maga, egyedül 350 millió dollárt keresett a négy kalózos filmmel eddig. Igaz, pont ennek ismeretében elképzelhető, hogy azt mondja: most már elég. Innentől tényleg a szkripten áll, vagy bukik az egész. Mert ha a vezető színész nem érzi bevállalhatónak, nélküle biztosan ugrik a projekt. Ennek terhét állítólag a készítők is érzik, mert a könyvben felmerülő legkisebb problémák miatt is értekeznek - úgy 3-4-szer egy héten. Máris komolyan veszik az 5. kalózfilmet, és Johnny is közel áll az aláíráshoz, ha lehet hinni a híreszteléseknek, igaz az ügynöke, és a filmet gyártó Disney stúdió szóvivője sem kívánta eddig kommentálni az információkat.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó