Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Játékvezetői hátszéllel raboltak pontot a KKC-től + GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-04-23 11:42:45

A már biztos bajnoki arany tudatában lépett pályára tegnap este Kiskőrösön a Kalocsai KC felnőtt csapata. Kolics János edző szerint fiai a bajnokhoz méltó játékot vittek pályára, így már a mérkőzés elején magukhoz ragadhatták a vezetést.

Hirdetés

Hirdetés

A csapatot kísérő szurkolóknak azon tényező is megnyugtató volt, hogy az ellenfél második góljára 12 percet kellett várni. Aztá a különbség egyre olvadni látszott. Olyannyira, hogy az első félidőben egy gólos előnnyel tért pihenni csapatunk.

További képek a találkozóról ITT!

Azonban a hazaiak, mondhatni játékvezetői hátszelet élvezve folyamatos "nyomás alatt" tartották a mieinket. A megkérdőjelezető döntések sorozata pedig odáig vezetett, hogy a végén egy Ballának ítélt kék lap után másodpercekkel a mérkőzés vége előtt, egy büntetővel 27-27-re egalizált a Kiskőrös. Míg a hazaiak úgy ünnepeltek, mintha bajnokságot nyertek volnak, addig a mieink csalódottan élték meg a kőrösi remit, mondta az edző.

Kalocsai KC: Óvári D., Balázs P. - Katona B.(4), Romsics L., Balla G.(3), Tamaskó B.(10), Szvétek B.(7), Kanalas N., Rádóczi K., Varga Z., Rimai R., Rumi Á.(1), Baksa R., Schaffer R., Schmidt R.(2), Ványai Á.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó