Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Játékosait méltatta a KKC edzője

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-06-28 10:00:00

A Kalocsai KC vakációja július közepéig tart, akkor, szokása szerit a mezőnyben elsőként kezdi meg az alapozást a KKC NBII-es férfi csapata.

Hirdetés

Hirdetés

Kolics János 5. helyen záró gárdája jelentős átalakuláson ment keresztül, hiszen fiatal játékosok váltak kulcsemberré. Az edző rádiónknak méltatta a legkiemelkedőbb egyéni teljesítményeket.

Szvétek Balázs és Katona Bence

Ahogy azt fent is említettük, a fiatalok között többen váltak a kezdő csapat tagjává, a KKC kulcsfigurájáva. Kolics Jánosék elsődleges céljai idén nem a tabellához kötődtek, még akkor sem, ha figyelembe vesszük, hogy a mieink évek óta a dobogó valamely fokára esélyesek, mindenkori mérce a mezőnynek, ráadásul címvédő. A KKC idén azt tűzte zászlajára, hogy fiatal játékosait beillessze a "nagy öregnek" számító Szvétek-féle generáció mellé. Ez pedig kiválóan sikerült. A tréner a fiatalokat dicsérte.

Baksa Richárd

Kolics János új, megfiatalodott csapatában a következő szezonban is komoly feladatokat szán minden egyes játékosának. A mestert arra kértük, árulja el rádiónknak, ki vagy mi jut eszébe először, ha a 2017/18-as szezonra gondol. Az edző az év felfedezettjét említette, röviden és tömören...

Schmidt Raul

Ahogy azt a KKC vezetőedzője elmondta, a hálóőrök eredményessége nagyban hozzájárult a csapat sikereihez, pedig ahogy azt Kolics is említette, tartottak attól, hogy a fiatalok nem bírják majd a mezőnyben a gyűrődést. Nem így lett. Ebben pedig az edző segítségére volt a klub első embere, Hartman János, aki külön trenírozta a KKC portásait.

Jagicza Marcell, Balázs Péter, Óvári Dániel

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó