Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Itt lopják a bicikliket Kalocsán!

Szerző: Gábor János, – 2013-10-21 11:18:18

A mai Reggeli Gyors szomorú aktualitását Korsós Éva kolleginánk biciklijének eltűnése okozta. Na nem elvesztette, hanem egyike lett annak a kb. félszáznak, amelyeket a közelmúltban loptak el ismeretlenek a város utcáiról. Kalocsa megszűnt nyugodt helynek lenni, hiszen jelentősen rombolja a komfortérzetet, hogy nem hagyhatjuk ott bárhol például a kétkerekűt, még akkor sem, ha gondosan lezárjuk. Vannak ugyanis olyan helyszínek, ahonnan szinte biztos lába kél a bringának. Íme Kalocsa, kiemelve a tolvajok legkedveltebb területeivel:


Nagyobb képért KATT IDE!

A helyszíneket a hallgatók segítségével raktuk össze (köszönjük a sok telefont), de biztos van még sok olyan utca, amelyben garázdálkodnak. Ha erről van több információd, ITT jelentsd! várjuk ezen kívül olyan felajánlók jelentkezését, akik anyagilag, vagy eszközzel támogatnák civil kezdeményezésünket (jelentkezés telefonon: 78/KORONA). Ennek lényege: szeretnénk beszerezni egy GPS-jeladót, valamint egy csábító küllemű kerékpárt, amelyet ellopatnánk. Ha sikerül az akció, a tolvajbanda nyomára bukkanhatunk - onnantól pedig már mehet is a rendőrségi feljelentés. Felelősségre vonni csak így lehet őket, ugyanis ugyanilyen eljárásra nincs jogköre a rendőrségnek, CSAK CIVILEKNEK!

Álljon itt még a munkatársunk minap eltűnt kerékpárjának "testvére" (pont ilyet keresünk; ha láttad szólj telefonon: 78/KORONA):



A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó