Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Ismét kikaptunk a Közgáztól

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-12-05 13:09:53

Az NBII-s női röplabda bajnokságban a Kalocsai SE a Közgázt fogadta.

Forrás: kalocsasportja.hu

 

Fotó: kalocsasportja.hu

A kezdeti adok-kapok után a kalocsai csapat kemény nyitásaival magabiztosan nyerte az első játszmát. A második játszmában talán pont az első rész játszi könnyedségű győzelme okozta lazaság miatt a vendégek egyenlítettek. A harmadikban ismét a mieink játéka dominált a szett közepére már 8 ponttal is vezettünk. A vendégek edzője sok helyen változtatta a csapatát, mely sikerre vezetett és a tetemes előnyünk elfogyott, a feltámadó fővárosi csapat lendületét nem sikerült megállítanunk. A negyedik szettben kellett volna aktívabbaknak lennünk, ám a nyitásaink is „felpuhultak”. A végére a vendégek lélektani előnyüket kihasználták és úgy tűnt, hogy sima vendégsiker lesz a vége. Sima nem lett, a hatpontos hátrányunkból lefaragtunk ötöt, de győzni sajnos nem tudtunk. Így 1:3 arányban kikaptunk a Közgáztól.

A juniorok meccsén az első szettet elkönnyelműsködte a csapat és csak a végén tudta akaratát érvényesíteni, ám ezután megrázta magát a csapat és magabiztosan nyerte a mérkőzést 3:0-ra.

E hétvégén a Szombathelyre a SzoESE csapatához utaznak a mieink, ahol a cél az odavágó sima 3:0-s kalocsai sikerének a megismétlése.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó