Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Ismét kétszer vertük a Pécset

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-11-22 13:29:30

A Kalocsai SE női röplabda csapata ahhoz a Pécshez utazott, mely csapat az NBII-ben még nem nyert ellenünk. Egy érthetetlen játékvezetői döntéssel indult a találkozó, hiszen egyik legjobbunkat, egy erőltetett hiba miatt nem engedték játszani.


Fotó: kalocsasportja.hu

Csapatunk álmosan kezdte a találkozót, így az első szett magabiztos pécsi győzelemmel zárult. A második játékrészben a hosszú labdamenetekkel azonban sikerült egyenlítenünk. A harmadik szettre megnyugodott a Kováts Ágnes vezette kalocsai együttes, a hazaiak pedig ezt megérezvén vérszemet kaptak és nagyon elvertek minket. Ezt követve, rejtett energiákat mozgósítva, a kalocsai lányok remekül küzdöttek és egy magabiztos játszmagyőzelemmel, hatpontos előnnyel érkeztünk a végéhez. Ekkor idegőrlő percek következtek, hiszen 23-nál utolértek bennünket. A végéhez érve nekünk sikerült játszma és meccslabdát kiharcolni, melyet Dabis Ágnes ügyes egyéni akciójával meg is nyertünk. Így 2:3-as győzelmet arattunk a pécsiek otthonában.

A juniorok a felnőttekhez hasonlóan kezdték meccset, majd lassan magukhoz térve egyre jobban jeleskedtek a szettek nyerésében, végig a hazaiak mentek utánuk, a végén pedig kétszer is egyenlítettek. Szerencsére aztán az ötödik játszmában helyén volt a mieink szíve és magabiztos játékkal a felnőtt mérkőzés után ezen a meccsen is kalocsai vendégsiker született. 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó