Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Ismét hazahozták a kupát

Szerző: Rumi László, – 2012-05-29 09:05:41

A Kalocsai SE Ciglédi úti karatékái a tavaszi versenyszezon utolsó versenyéről a J&S Kupa Nyílt NK versenyről ismét kupával tértek haza.

Ezúttal a hétvégén Tarjánban jártak ahol a mintegy 417 utánpótlás korcsoportú versenyző közül nyolc kalocsai állt küzdőtérre. Szabó Bence, Szűcs Bence, Hegedűs Máté, Váradi Olivér, Kiss Balázs, Kupsza Klaudia, Mészáros Lili, Szűcs Luca. Közülük hárman a dobogóra is állhattak. A könnyűsúlyú lányoknál Szűcs Luca I. hely, míg Mészáros Lili II. helyezéseket értek el. A könnyűsúlyú fiúknál Szűcs Bence II. helyezést ért el.

A versenyen elért helyezések igen értékesek a szakosztály versenyzőinek ugyanis az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy néhány hete a négy versenyzőnk közül a Világ Kupa dobogós helyezettjei (Mészáros Lili II. hely, Szűcs Luca III. hely) automatikusan meghívást kapnak a 2013-as Nyílt Karate Világbajnokságra, a többieknek pedig a hazai és nemzetközi versenyeken kell kiharcolni az indulás jogát.

A karate szakosztály köszönetét fejezi ki Petrecz János úrnak a Quattro Coop Kft ügyvetetőjének, aki felvállalta a versenyzők nevezésével járó költségeit.

Edző:  Szűcs Zsolt

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Sportlövő OB-t rendeztek


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó