Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Ismét dobogón a Sport-család

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-02-27 11:13:43

Február 9-én, Nagysáp adott otthont a felnőtt és az U-10 korosztályok szumósainak Országos Bajnokságnak, és az összes korosztály részére a nemzetközi versenyekre történő rangsorok kialakítására.

A kalocsai CSÖRGŐ HUGÓ az U-14 korosztály 45 kg-jában indult, ahol kiválóan teljesített. Hugó első mérkőzése igen szoros volt, de a folytatásban minden összecsapást könnyedén nyert, így kategóriájának aranyérmese lett.

Hugó testvére, Vilmos három kategóriában is nevezett. Elsőként saját, U18-as korosztályában, 70 kg-os súlycsoportjában indult, ahol nem volt könnyű dolga, hiszen jóval a megadott súly alatt lépett tatamira. Ennek ellenére Vilmos a kategória legjobbjaként állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A kalocsai sportoló az idősebbek között, az U21-ben is sikert aratott, ahol szintén nem talált legyőzőre, viszont a felnőtt korosztály 70 kg-os súlycsoportjára már kissé elfáradt és bár szoros küzdelmeket vívott, búcsúzóul bezsebelte a felnőtt Országos Bajnoki Bronzérmet is.

A kalocsai Csörgő-testvérek édesanyja, Horvát Éva saját, 80 kilogrammos súlycsoportja mellet „open” kategóriában, a nagyok között is tatamira állhatott. A sportcsalád női tagja saját súlycsoportjának abszolút győztese lett , míg az open kategóriában a VB ezüstérmes ellenfele tudta csak legyőzni a kalocsai édesanyát, aki így a dobogó második fokán végzett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó