Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Ismét dobogón a kalocsai birkózók

Szerző: , – 2014-06-02 20:38:29

Május 24-én, Szigetszentmiklóson rendezték meg a 2014. évi junior szabadfogású férfi és női országos bajnokságot.

A 133 induló meglehetősen soknak bizonyult, hiszen a februári rangsorversenyen hatvan induló volt, így a Sziget Sport Club, csak két szőnyeggel készült. Ennek köszönhetően eléggé elhúzódott a bajnokság.

A Kalocsai SE birkózó szakosztályát 3 versenyző képviselte. Ifjabb és idősebb Elekes Endre tanítványai közül a női 63kg-ban Hajnal Franciska harmadik helyen végzett.

A férfi 84kg-ban, a 18 indulóból Bagó Tibor a KSE – Baja kettősigazolású versenyzője a csoportmérkőzések során két találkozót megnyert, majd a döntőbe kerülésért a későbbi bajnok Gyurits Gergelytől kapott ki, így a bronzéremért birkózhatott és pontozásos győzelmet aratott.

A férfi 96kg-ban 16 versenyző között Greksa Máté a KSE – Csepel kettősigazolású sportolója állt szőnyegre. Máté a csoportmérkőzések során nagyon koncentráltan és nagy önbizalommal, tussal verte az ellenfeleit. A mérkőzések közötti több óra eltelte miatt Máté kiesett a ritmusból, így nem tudott úgy koncentrálni, így pontozással kikapott a hazai nézők buzdítását élvező Tomin Mártontól és a II. helyen végzett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Újabb kalocsai evezős sikerek


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó