Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Irány a Mozi!

Szerző: Lukács Kata, – 2013-10-11 19:15:41

Kalocsán az Otthon moziban, október 12-én, szombaton 16 órától mutatják be a Halbalhé c. maláj-kínai animációs vígjátékot.

(Katt a videóra!)

Julius, a félelmetes óceáni fehérfoltú cápa játékos üldözése következtében Pup, a kedves bambuszcápa messzire sodródik a tengerben. Felfedez egy korallzátonyt, amely tele van bambuszcápa-tojásokkal. Azonban nincs egyedül. Két búvár a tojásokra vadászik, és Pup nem tudja megmenteni őket az orvvadászoktól. Julius, hogy megpróbálja felvidítani a barátját, elviszi őt az otthonába, egy elsüllyedt kincses hajóba, amely dugig van aranytallérokkal. A kuckóban három hal várja őket, akik már tálalták a vacsorát: nyársorrú halat, barrakudát, makrélát és Stinget, a ráját. De Pupnak nincs étvágya, és Julius nem tudja felvidítani. Eközben a halak tudta nélkül mérgező, ipari szennyeződés kerül lakhelyük közelébe, amely egy közeli gyárból ömlik a tengerbe. Lassan eléri a korallzátonyt, hogy a sekély tengerfenéken túl elérje a mély tengert, ahol a félelmetes pókrákok tanyáznak.

Kalocsán az Otthon moziban, október 12-én, szombaton A nagy Gatsby amerikai romantikus drámát, vetítik 18:00 és 20:00 órás kezdéssel.

A főszerepben:
Leonardo DiCaprio (Jay Gatsby)
Carey Mulligan (Daisy Buchanan)
Tobey Maguire (Nick Carraway)

(Katt a videóra!)

A húszas évek Amerikája igazán a korlátlan lehetőségek hazája: ahol minden lehetséges és semmi sem tilos. Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) New York-környéki luxusvillájában a fényűző partik, a titokzatos múlt és ismeretlen eredetű vagyon embere. Különös, magányos férfi, akiről csak annyit tudni: nagyon tud és nagyon szeret élni - és élvezi, ha hatalmas, a pezsgőtől és gazdagságtól bódult vendégsereg veszi körül. Ám amikor véletlenül összeismerkedik egy szegényebb szomszédjával (Tobey Maguire), neki elárulja furcsa szokásainak titkát: egész életét arra tette fel, hogy visszaszerezze fiatalkori szerelmét (Carey Mullingan). Minden tettét ennek rendeli alá, minden bűnét ezért vette magára. Amikor azonban találkozik végre a lánnyal és annak férjével, a történet egészen másképp alakul, mint annyi éven át tervezte.

Kecskeméten, a Malom Moziban, október 12-én, szombaton, vetítik a GRAVITÁCIÓ amerikai feliratos sci-fit, 3D-ben,  10:15 12:30 14:45 17:15 19:45 és 21:45-ös starttal.



A nem túl távoli jövőben baleset történik egy űrállomáson: a váratlanul becsapódó meteorok megsemmisítik a bázist, és a két - éppen az űrhajón kívül dolgozó - asztronautát elszakítják a hajótól. 
Az újonc dr. Stone (Sandra Bullock) és a sokat próbált Kowalsky (George Clooney) csupán egymáshoz kötve sodródik a végtelen űrben. Nincs, ami megállítsa őket, és nincs, aki a segítségükre siessen: a sisakjukban visszhangzó csend azt jelzi, hogy semmilyen kapcsolatuk nem maradt a földi irányítással. A félelem fokozatosan pánikba fordul. Minden lélegzet számít. Minden másodperc létfontosságú. A hazavezető egyetlen út az univerzum rémítő ürességén keresztül vezet.

Kecskeméten, a Malom Moziban, október 12-én, szombaton FOGSÁGBAN c. amerikai krimit játsszák 15:00 18:00 és 21:00 órakor.

(Katt a videóra!)

Milyen messze mennél el, hogy megvédd a családodat? Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető detektív (Jake Gyllenhaal) letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest (Paul Dano), de bizonyítékok hiányában mégis szabadon kell engednie. Az őrjöngő apa tudva, hogy gyermeke élete forog kockán, és a rendőrség egyetlen nyomot követve nem bukkant a kislányokra, úgy dönt, nincs más esélye: kezébe veszi az irányítást, kerüljön bármibe. De vajon egy elszánt apa mire képes, hogy megvédje a számára legfontosabbat?

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó