Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Ingyen gyúrás a Gyógyászati és Masszázs Központban!

Szerző: Füstös Éva, – 2016-11-25 10:00:00

Egy hétköznapi beszélgetésből született az ötlet. Füsti mesélte el Busáné Irénnek, hogy mennyit fáj a nyaka, meg a háta és már két éve nem volt ideje, hogy kihasználja az utalványt, amit ajándékba kapott.

Elgondolkodtunk rajta, hogy milyen sokan lehetnek így a hallgatóink közül, akiknek itt fáj, ott fáj mégsem indulnak el a masszőrhöz, vagy lehet, hogy több 10 kilómétert utaznak. Pedig itt Kalocsán az Uszodában működő Gyógyászati és Masszázsközpontban is megkaphatják ugyanazt, sőt.....

Erről is faggattuk Busáné Irénkét, aki felajánlotta, hogy a 3 leggyorsabban jelentkező hallgatónkat ingyen megmasszírozzák. Az egyik legjobb szakember Kitti várta a legbátrabbakat:)

Mire Füsti odaért már az első kuncsaft Mónika Kitti kezei alatt feküdt. A gyógyászati és Masszázs Központ pedig  Adventi hangulatba öltözött kívül-belül. Iréntől megtudtuk, hogyan lehet TB támogatással igénybe venni a szolgáltatásokat. 

Mónika volt az első, aki beszámolt róla, hogyan érzi magát a kezelés után és elmúlt-e a lapockájából a fájdalom?

Zsuzsáról pedig kiderült, hogy nagyon rendes főnökei vannak, mert muinkaidőből engedték el a kényeztetésre. Állandó hát-és nyakfájásra panaszkodott, aztán Kitti őt is jól meggyúrta és......

JUlika érkezett utolsóként derékbecsípődéssel. Ő egyébként még Budapestre egy országos intézetbe is el szokott jutni, tehát van összehasonlítási alapja...ezek után alig vártuk az élménybeszámolót Tőle.

Összegezve a tapasztalatokat szerencsések vagyunk, hogy itt helyben található egy ilyen intézmény, amely mindenki számára elérhető szolgáltatásokkal várja a pácienseket.

Köszönjük Irénnek, Kittinek és a Gyógyászati és Masszázs Központnak a lehetőséget!

 

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó