Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Íme, az első képek a Bosszúállók 2-ből

Szerző: Sipos Csaba - Siba Média, forrás: sibamedia.hu – 2014-07-22 19:02:16

Az Entertainment jóvoltából befutottak az első fotók a 2015-ben érkező Bosszúállók 2. mozifilmből, ráadásul az újságban címlapot is kapott három karakter. A Vasember, Amerika Kapitány és Ultron. A photoshop mondjuk kicsit erősen fogott.

Ha nem tudnám, hogy Steve Rogerst, alias Amerika Kapitányt Chris Evans játssza, akkor nem biztos, hogy tudnám ki az, akire a szóban forgó jelmezt adták, igaz a címlapon Tony Stark is rajzoltnak és agyon szolizottnak tűnik, de legalább megérkeztek az első fotók a még mindig oly soká befutó folytatásból.

Bosszúállók 2. logó

A frissen érkezett képek között egyébként feltűnik Sólyomszem, Scarlett Johansson, aki még mindig gyönyörű Fekete Özvegy, de láthatjuk Thort is, illetve akad egy hangulatos kép a Bosszúállók öltöző szekrényéből is.

A Bosszúállók: Ultron kora a tervek szerint 2015. május 1-én érkezik az Államokban és remélhetőleg nekünk sem kell sokat várnunk a második felvonásra, amit a többség vélhetően már akár holnaptól szívesen megnézne.

A jelenleg is forgatás alatt álló produkció ukázait ez alkalommal is Joss Whedon osztogatta.

A történetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy hőseink nem Földön kívülről érkező támadásokat fognak visszaverni, hanem Tony Stark saját készítésű robotjával Ultronnal kötik össze a bajszot. Ultron ráadásul nem is egyedül lesz, hiszen a Vaslégiós drónok is csatlakoznak majd hozzá, a gonoszoknak pedig feltett szándéka lesz, hogy átvegyék a hatalmas a Földön.

A szóban forgó, öntudattal bíró robot jelmezben egyébként James Spader lesz nem látható. A színész már többször bizonyított, most pedig kevesebb mimikával is nyerő lehet a karakter megformálása során.

bosszuallok_2_ultron_kora_entertainment_01

bosszuallok_2_ultron_kora_entertainment_02

bosszuallok_2_ultron_kora_entertainment_03

bosszuallok_2_ultron_kora_entertainment_04

bosszuallok_2_ultron_kora_entertainment_05

bosszuallok_2_ultron_kora_entertainment_06

bosszuallok_2_ultron_kora_entertainment_07

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó