Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Íme, a Family Guy-főszereplő halála!

Szerző: Vörös István, – 2013-11-25 16:06:13

Alapszereplő távozik a Family Guy című amerikai rajzfilmsorozatból. A búcsúzó karakter a kezdés, vagyis 1998 óta a csapat tagja, és elsősorban intelligenciájával, műveltségével tűnt ki a többiek közül, meg azzal, hogy egészen emberszabású. *SPOLER*Tizenegy szezon után elmegy Brian, és átveszi a helyét Vinny.



A főhős utolsó jelenete

Szomorú véget ér Brian pályafutása a Family Guyban: Griffinék időnként iszákos, szoknyapecér, Frank Sinatra-hangú kutyáját elüti egy autó. Még spanja, Stewie sem tudja megmenteni, mert az időgépe éppen darabokban van, és nem tud vele visszamenni a gyilkosság pillanatáig.

Griffinék ugyanakkor nem bolondulnak bele a gyászba, sőt, gyorsan magukhoz vesznek egy új kutyát, a barna-fehér bundájú Vinnyt, akiről annyit lehet tudni, hogy teljesen más egyéniség, mint Brian – derül ki a Daily Mail cikkéből.

Steve Callaghan producer Brian lecserélést azzal magyarázta: fel akarták rázni a sorozatot, és a család kutyájának halála életszerűbbnek tűnt, mint például valamelyik gyereké, bármennyien is szerették Briant.


Ő Vinny, az új kedvenc
A Brian halálával keletkező űrt a rajzfilm készítői mindenképpen ki akarták tölteni, így jött a képbe Vinny, aki a leírás szerint egy tökös egyéniség, és inkább a keménységével tűnik majd ki, mint az intellektusával. Abban viszont hasonlítanak Brianra, hogy Stewie-val jól kiegészítik egymást.



(hvg.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó