Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Ikszeltek a Méhek a szezon utolsó meccsén

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-11-25 12:37:43

Bár a megyei női labdarúgó bajnokság már véget ért, a Kalocsai Méhecskék SE osztaga tegnap egy korábban elmaradt akasztói fordulót pótolt be.

 

Fotó: kalocsasportja.hu

Bár a Radványi László vezette kalocsai lányok tavalyi ezüstérmesként a bajnokság egyik esélyesének számítottak, a nagyszerű kezdés után a szezon végére igen lecsúsztak a tabelláról. A hétvégi akasztói találkozó nem ígérkezett könnyűnek, hiszen vendéglátóink meglepetésre az örökelső Mórahalom otthonában is remizni tudtak. Így a sárga-feketéknek fel kellett kötni a mezt.

Fotó: kalocsasportja.hu

Úgy fest, a Radványi lányok a szezonzáróra összeszedték magukat, hiszen férfiakat meghazudtol módon harcoltak. A 12.percben megszerzett hazai gólra rögtön Béres Georgina reagált, aki így egyenlített is. Az első félidő végefelé szintén a hazaiak vették vissza a vezetést egy újabb Dulai Andra góllal, de a gólkirálynőnk résen volt és azonnal ismételte a duplázást, beállítva így a 2:2-es végeredményt. Ezzel a döntetlennel a kalocsai Méhek a tabella 7. helyén telelnek a tavaszi bajnokság kezdetéig.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó