Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Íjászok lepték el az Érsekkertet

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-09-23 11:05:01

A Sárköz Íjász Egyesület szeptember 13-án rendezte meg első saját 3D íjászversenyét.

A kalocsai íjászok már számos megmérettetésen bizonyítottak, ám ezúttal az is kiderült, hogy versenyt rendezni is tudnak. Az Érsekkert remek helyszínnek bizonyult. 80 versenyző érkezett Szekszárdról, Nagydorogról, Kiskunhalasról, Kulcsról és Szegedről is, akikre 24 teljesítendő cél várt.

A legszebben csillogó érmekből jutott a hazaiaknak is, hiszen aranyérmes lett Nagy Marcell mini irányzék nélküli csigás kategóriában, András Tamás, a felnőtteknél ugyanebben a kategóriában, Jenei Endre gyermek korcsoportban, Kocsis Adrienn ifi vadászreflex osztályban és Huszár Bertold serdülő vadászreflex kategóriában. Ezüstérmet szereztek Markó Zsófia, Kapitány Máté, és Kocsis Sándor. A csapat palettájáról a bronzérem sem hiányozhatott, Mezey Gabriella a felnőtt vadászreflex kategóriában lett harmadik.

Sikerült két negyedik helyet is bezsebelniük a kalocsai íjászoknak: Budai Attilának (gyermek tradicionális kategória) és Jerkovics Erikának (felnőtt vadászreflex kategória) köszönhetően. Budai Dániel a gyermek tradicionális íj kategóriában ötödik lett. A többiek is igazán szépen teljesítettek, főként, ha figyelembe vesszük, hogy többüknek ez volt az első 3D íjászversenye. Kapitány Máté és Markó Zsófia mellett Andrékovics Balázs is most mutatkozott be. Tradicionális íjával a gyermek kategória hetedik helyét szerezte meg. Ugyanebben a kategóriában debütált Zabolai András is, aki nyolcadik lett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó