Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

II. Retrofesztivál! A Korona Part színpadán: Csepregi Éva!

Szerző: Gábor János, – 2011-07-06 11:02:57

Gyerekeeeek! Megszerveztük a következőt is! Igazi élő legenda a Szelidi-tó nagy strandján! Az FM100 II. Retrofesztiválján a rádió lemezlovasai mellett Csepregi Éva, minden idők egyik legsikeresebb magyar zenekara, a Neoton énekesnője, akihez már eddig is szoros szálakkal kötődtünk, hiszen a tavalyi születésnapi nagy koncertünkön teljes létszámmal álltak a színpadunkra a kalocsai sétálóutcában, ráadásul az akkor rendezett "Dalra Magyar!" dalversenyünk fővédnökségét is vállalták.



A magyar kereskedelmi rádiózás történetének úttörő kezdeményezéséből (azóta már többen nyúlták az ötletet, köszi) válogatásalbum is született, rajta egy Csepregi-bónusztrackkel, az Átölel a fénnyel! A lemez még mindig kapható a Korona FM100 kalocsai stúdiójában (Szt. István út 34.). Évával és Veled közösen idézzük fel a verseny izgalmát, és remélhetőleg a számunkra is nagyon fontossá vált Átölel a fény c. dalt, oly\' sok klasszikus mellett!

Emlékszel? Idézd fel:



A hangulatot alapozzák, és a lemezeket masszírozzák a Korona FM100 lemezlovasai: Fekete Antal, Németh István és Sztakó Szabolcs, majd jöhet a könnyűzenei forradalom (feltehetőleg jó sok Neoton-slágerrel) Csepregi Éva fellépésével. Addigra a nyári éjszakát welcome drinkkel és Jägermeister-italakcióval fűtheted fel! Ha besokallnál, jöhet egy lájtosabb koktél, és néhány finom falat az akkori Gasztrohétvégét tartó, szelidi Faloda Étteremtől! Korona Part - megint együtt vagyunk...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó