Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Így vesz autót a nő!

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-03-21 10:38:11

Az örök kérdést boncolgattuk ma a nemek harcában: Vajon ki vezet jobban? A nő vagy a férfi? Becsontosodott össznépi véleményt döntött meg ugyanis egy kutatás, melynek eredménye szerint a 2014-ben történt 14.750 baleset 73 százalékát férfiak okozták, a nők csupán ennek harmadáért felelősek. Jani azonnal meg is magyarázta a dolgot azzal, hogy persze, hiszen a vezetés "apa dolga". Visszamentünk egészen alfáig-omegáig, pontosabban Alfáig, Suzukiig! Hogy választ autót a nő és hogy a férfi?

Hirdetés

Hirdetés

Az örök vitakérdést egy kalocsai autókereskedés, a Hábermáyer Autóház vezetője volt hivatott eldönteni a KORONAcaféban. Hábermáyer Zsuzsát arrról kérdeztük, hogy ő mit tapasztalt: a csajoknak csak az számít, hogy "csini legyen a düdű"? Vagy a hölgyek maguk ellenőrzik a motor állapotát? Tudják mi az hogy hengerűrtartalom, motorkapacitás.....stb.? Vagy ez nem számít?

Zsuzsa szerint a hölgyek igen komolyan veszik az autóválasztást, de döntésüket sokkal több tényező befolyásolja mint gondolnánk:

illusztráció!

A Hábermáyer Autóház vezetője még sok más tényezőről is szót ejtett, de nem tudtunk elmenni Zsuzsa "fehér hercege" vagy ahogy ő hívja, a "kis csöpsége" mellett sem, amely nem mellesleg egy több mint 300 kg-os, 1700 cm3-s HARLEY DAVIDSON ROAD KING! Jah, alább a fotó NEM illusztráció! Ő interjúalanyunk, az ő kis nőies mocijával!

Zsuzsi, a szelíd motoros :-)

Jah, és hogy ki vezet jobban? Ez még kérdés? :) (Üdv.: Szilva)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Húsvétra megérkezik a tavasz


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó