Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

ÍGY KÉSZÜLT: Jani golyói

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2016-12-08 10:28:13

A ronda és finom jelzőkből az egyik NEM kifejezés!

Lévén Ön úgysem kóstolja meg, bátran a rendelkezésére bocsájtjuk a mai KORONAcafé alatt készült összes élő közvetítést, ha nem követte volna a Facebookon. Azért érdemes megnéznie, mert utána nem fog belőle enni. Így maradhat a (kár)öröm.

Hirdetés

Hirdetés

Be akartuk bizonyítani, hogy márpedig a férfinak is lehet helye a konyhában az ünnepi desszert elkészítése alatt, és ez lett belőle:

Tudom.

A világon semmi baj nem volt addig, amíg csak a hozzávalókat gusztálgattam. Több-kevesebb sikerrel még azt is felismertem mi mire való. Mestercukrász vendégünk visszaigazolta, hogy a tortadarára alkalmazott szakzsargonra ("műtrágya", egér**ar") jól emlékszem, tényleg szokták így emlegetni a konyhán. A titkos összetevőtől persze kissé megrökönyödött, de nem érezte rossz ötletnek:

Megvan a név: Jani golyói. Jó étvágyat!

A bekeverés fázisánál már nehézségekbe ütköztem. Most komolyan, hogy lehet kezelni ekkora mennyiségű cukrot, a lekvárral, meg a többivel?? Több ragad a kézre, mint amennyi a tálban marad! A paprika? Abból meg sosem elég:

JÖN: kétségbeesés és devalválódás, konklúzió.

Ki van csukva, hogy egy férfinak helye van a konyhában... Nem akarja megkóstolni? Én aztán megértem:


*UPDATE: többen megkóstolták. Főleg dícsérő szavak jöttek. :O De nem, NEM nevezek a #KORONAsütiláncba, hogy megosszam a golyóimat. Ön ennél úgyis tud jobbat, csatlakozzon a nyílt Facebook-csoporthoz, süssön többet abból, amihez a legjobban ért, és cserélje el arra, ami a legkevésbé szokott sikerülni!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó