Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Ifjonc Gézengúzok bizonyítottak Kecskeméten

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-02-01 12:06:42

Január utolsó hétvégéjén az U9-es Gézengúz fiúk és lányok Kecskeméten álltak pályára. 

Hirdetés

Hirdetés

Január utolsó hétvégéjén az U9-es Gézengúz fiúk és lányok Kecskeméten álltak pályára.  A lányoknak ez volt az első bajnoki megmérettetésük. Olyannyira, hogy a Deák Mariann által edzett társaságból a többsége szeptemberben kezdett szivacskézilabdával foglalkozni. Jól sikerült a bemutatkozása a lányoknak, hiszen előbb a Mizse KC ellen játszottak, akik ellen 15-3-s magabiztos győzelmet arattak. Majd a Kecskeméti NKSE I. csapata ellen már keményebb és szorosabb harcban 9-6-ra maradtak alul.

A csapat tagjai voltak: Varga Kíra, Aranyos Janka, Szentesi Lili, Révész Petra, Vörös Vivien, Farkas Réka edzőjük: Deák Mariann

A fiúk két nehéz mérkőzésen vannak túl. Az első meccsen a HC Szarvas II. csapata volt az ellenfél, akik ellen sikerült 10 gólt szerezni, de képzettebb ellenfél  így is simán nyert ellenünk. Második meccsen a Kecskeméti Sportiskola I. csapatával csaptunk össze, akik szinte minden korosztályban ott vannak az élmezőnyben, akárcsak itt is, ellenük szintén sima vereség lett a vége.

A csapat tagjai voltak ezen a napon: Kovács Áron, Viola-Sztricsetits Zsombor, Dengi Zsombor, Mezei Marcell, Jagicza Zsombor, Balogh Péter, Lamp Zoltán, Esze Bence, Kozma Patrik.

 

Nehéz úgy a ringbe szállni, hogy csak edzésről edzésre mennek a lányok és az éles  bajnoki meccsek előtt ne tudnák kipróbálni, hogy mit is tudnak, merre kell még fejlődni. Ezen segített a megyei ifi bajnokságban küzdő lányoknak az elmúlt hétvégén a tiszakécskei Koncz István Emléktorna. A megyei bajnokságban szereplő fiatalokból és néhány idősebb játékossal kiegészült hazaiak mellett, a tavaly még a megyeiben szereplő kecskemétiek (itt ex-NBI-s rutinos játékosok is szerepeltek) voltak az ellenfelek.

A Tiszakécske ellen sikerült jó játékot produkálni, ám sajnos győzelmet nem, igy a hazaiak három góllal voltak jobbak. Ezután egyből a kecskemétiekkel meccseltünk, ahol a félidőben még csak három gólos hátrányban voltunk, aztán a végére kijött a fáradtság és sima 12 gólos vereség lett a vége.

A tornán Béres Tamás igyekezett mindenkinek lehetőséget adni, sokat forgatta a csapatot. A harmadik hely és a két edzőmeccs hasznát remélhetőleg a február 18-i megyei ifi bajnokság folytatásán fogjuk látni, ahol a lányok a Tiszakécske és a Jánoshalma ellen lépnek pályára.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Újabb kalocsai úszó-sikerek


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó