Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Időkorlátos parkolózónák: minden válasz, ITT!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2016-04-04 10:36:59

Továbbra is ingyenesen várakozhat, de...

Fontos betartani az új szabályozást, még a türelmi időben is, ami mindössze annyit jelent, hogy rendelet megszegéséért nem jár azonnal büntetés. Akit viszont háromszori figyelmeztetés után szabálytalanságon kapnak a közterület-felügyelők, 10.000 forintos bírságra számíthat. Amúgy továbbra is ingyenes a parkolás a város egész területén, de csak 120 percig - a kijelölt helyeken.

Az ötletgazda városatya szerint nem indokolja semmi az ennél szigorúbb szabályozást, vagy akár a fizetős parkolás bevezetését. Ez utóbbi is szóba került a KORONAcaféban... Folytatás lejjebb!

hirdetés

hirdetés

Bolvári Ferdinánd, független önkormányzati képviselő tavaly állt elő azzal az ötlettel, hogy csak limitált ideig legyen ingyenes a parkolás a kalocsai belváros egyes területein. A szabályozás mellett akkor azzal érvelt, hogy a környéken dolgozók korán reggel elfoglalják a helyeket, így az ügyintézésért, vagy vásárlás miatt érkezőknek már nagyon nehezen jut parkoló. A bevezetés után néhány nappal máris kijelenthető, hogy a túlzsúfoltság megszűnt a hétköznapokon reggel nyolc és délután négy között érvényes korlátozás hatására.

Van azonban egy csomó félreértés - ezeket tisztázta ma reggel, a stúdió vendégeként:

Most lesz tehát igazán hasznos az a jó kis parkolóóra, amit az elmúlt hetekben nyerhetett játékainkban!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó