Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Idén is sportnappal emlékeztek Homokmégyen Pirisi Lászlóra

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-12-18 14:15:20

A közelmúltban negyedszer rendeztek Homokmégyen Emlék Sportnapot, az ottani iskola egykori igazgatója, Piris László emlékére. A hajdani vezető élenjárt a sport támogatása területén, fáradtságot nem ismerve munkálkodott azon, hogy a település fiataljaival megszerettesse a mozgást.

Emlékének tiszteletére a falu apraja és nagyja íjászkodott, floorbllozott, fociztak, pingpongozott és tánc bemutatót szemlélt. Emellett egész napos játszóház várta a gyerekeket. A sportnapon bemutatott tartottak a kalocsai Kyokushin Karate egyesület mesterei, a két danos Varga Róber és az egy danos Nagy Alex. A helyi, homokmégyi Kodokan Judo sportegyesület judokái a hartai cselgáncsosokkal együtt tartott bemutatót, amely során vendégként közreműködött Csiki János 6 danos Világ és Európa bajnok mester is.

A gyerekfoci bajnokságot a Judo csapata nyerte, míg a felnőtteknél immár negyedszer a Vasárnapi Focisták csapata emelhette magasba a trófeát.

A  sporteseményen más sporttággal ismerkedhetnek a résztvevők. Ilyen volt például az asztalitenisz is, amely területén házi versenyt is rendeztek. Gyerek kategóriában Fodor Erik végzett az élen, második lett Greksa Gábor, harmadik pedig Varga Bence. Női felnőtt kategóriában Vargaczné Gubány Ágota lett az első mögötte Greksa Zsuzsanna és Ungszorgné Markó Andera végzett. A férfiak mezőnyében Kovács Sándor verte a mezőnyt, Dobai Károly lett a harmadik, Tóth Szilárd pedig bronzérmes lett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó