Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Idegenben folytatják a KKC csapatai

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-04-20 13:00:46

A Kalocsai KC lányai Tiszakécskén, míg a juniorok és a felnőttek Kiskőrösön szerepelnek.

Hirdetés

Hirdetés

A Kalocsai KC női csapata szombat délelőtt 10:30-kor a Balogh Tészta TVSE otthonában Tiszakécskén áll pályára. Kolics János bízik abban, hogy az ünnepi hétvége után sem estek ki a lányok a jó formából, hiszen céljaik elérésében igen fontos szerepet játszik a kécskei mérkőzés.

Szvétek Balázs ifjai az 5. helyen állnak, szombaton 16 órakor pedig nem lesz könnyű dolguk, ha pontokat szeretnének hazahozni, mondta az edző.

A már bajnokká avatott KKC felnőtt csapata tét nélkül folytatja a bajnokságot. Kolics János fiai a Mecsek Takarék felett aratott győzelmükkel bebiztosították helyüket a tabella legfelső fokán, így már biztos, hogy május 7-én aranyérmet akasztanak a fiúk nyakába. Előtte azonban még vár rájuk három mérkőzés.

A sorban a következőt szombat este 18 órakor vívják majd, amely amolyan megyei rangadó lesz, hiszen az ellenfél a vendégváró Kiskőrös lesz. Kolics János előrebocsájtotta, hogy a bajnokság folytatásában az eddig kevesebb játéklehetőséget kapott játékosok állnak majd pályára, de a céljaik nem változtak, mind Kiskőrösön, mind Szigetváron és a finálén a Nagyatád ellen is szeretnék beszerezni a pontokat.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó