Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

I want you to eat hamburger from the floor!

Szerző: Gábor János, KORONAfm100 – 2014-05-29 11:02:37

Megkerestük David Hasselhofot, beszóltunk, de nem zavarta

A mai KORONAcaféban David Hasselhofról szólt a Tényezőnk, de arra gondoltunk, hogy mielőtt közkinccsé tesszük a vele kapcsolatos hírünket, teszteljük a hallgatókat: vajon csupán egy dalbejátszásból kitalálják, hogy kiről van szó? A választásunk a botrányrossz Dance Dance D'amour-ra esett:

A dalt gyakorlatilag mindenki felismerte: pillanatok alatt elöntötték a David Hasselhofok az SMS-falat, Balázs meg felhívott minket. A játékostól azt is megtudtuk, hogy ő az átkos rendszerben már akkor hallotta ezt a dalt, amikor még poros nyoma sem lehetett volna amerikai könnyűzenének a határokon belül:

Megkezdődött a Hasselhof sztori-evolúció! A Tényező rovatból kiderült: a színész-énekes (?) a közelmúltban előadást tartott egy egyetemen (!)... Tényleg... Mielőtt bárki elhinné, hogy David-nek is összejöhet a szellemi fejlődés, szólunk: a sorozat kulisszatitkairól beszélt a diákoknak:

Szenzációs információra emlékeztetett minket Kováts Attila! Hírszerkesztő kollégánk felhívta rá a figyelmet, hogy a '80-as évek legszőrösebb mellkasa grandiózus retrobulit tart a nyár végén, a Hungaroringen! További sokk: nem egyedül érkezik, és nem csak egyszerűen házigazda lesz - zenei betétekkel sorakoztattuk fel a résztvevőket:

ÉS A HORROR: felcsörögtük Davidet!!! Nos, nagyon készül az augusztusi bulira és hazánkba - olyannyira, hogy már töri a magyart! Megígérte: nagy buli lesz („kézsszítsétek a majatokat”), de hárította felhívásunkat a padlóról falt magyar hamburgerre:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó