Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Húshagyó hetek? Ebből baj nem lehet!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2015-10-19 10:31:59

A KORONAcafé teljesíti húsmentes küldetését, hogy Önnek is bebizonyítsa: van értelme átállni a minden állati eredetűt nélkülöző étrendre, akár csak egy rövid időre is. A mellékelt fotó szerint mindenféle földi jó van a stúdió asztalán, pedig csak egy valami kakukktojás... folyt. a hirdetés alatt!

 

hirdetés

hirdetés

 

Megtalálja a húst?

A kép alján, a két szék közötti barna tányéron valóban pulykamell van, de minden más (a vastagkolbász is!) növényi eredetű, csakhogy ezt sem íz, sem illat alapján meg nem mondaná.

Hallgatónk, Komjáti-Lajkó Mónika vegán családra főz, és bevállalta, hogy felvonultatja azt a menüsort, amiből mindenki jóízűen falatozhat, és még a ragadozók sem borulnak ki az ízlelőpróbán. Szilva és jómagam elismerését is kivívta ez a búzahúsból, vagyis szejtánból készült rántott szelet:

Még több a menüből és a kóstolás itt:


A kéthetes húshagyást olyannyira komolyan vesszük, hogy még a kalocsai Egészségfejlesztési Irodát is felkértük szakérteni. Argat Mónika kardiológus szakasszisztens bevállalta, hogy végez rajtam egy teljes állapotfelmérést, majd a kéthetes kísérlet után még egyet, és kiértékeli az eredményt:


Ön mire számít, mi lesz ebből? :-) Komment lent!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Nem volt esély a Komló ellen


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó