Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Hóviharos Reggeli Gyors: bébi bumm jöhet; bolgárt mentett az EP képvisel

Szerző: Gábor János, – 2013-03-18 13:52:48

Ma reggel rengeteg történetet hallottunk azoktól a hallgatóinktól, akik "rápacsáltak" a múlt hétvégi nagy havazásra. A legtöbben igazából nem is nagyon vették zokon, hogy nem volt áram, hiszen így családi programokkal ütötték el az időt: társasjáték, kártyaparti, miegymás, de mi gyanítjuk, hogy voltak ennél csintalanabbak is, a paplan alatt. Biztos ami biztos, felírtunk egy emlékeztetőt november 15-re (március 15-höz 9 hónapra), hogy ne felejtsük el felhívni a helyi kórház szülészetét - szerintünk ugyanis kalocsai bébi bumm várható a helyenként 10-15 órás, folyamatos áramszünet következtében. Majd meglátjuk... Ja, és itt volt még a mai Reggeli Gyors, egyben az elmúlt hétvége hivatalos jelmondata is: mindenki "üljön át másik gépjárműbe"!


Lépésben sem haladó M1-es - Dr. Bagó Zoltán fotója

Az ítéletidő betett az M1-es autópálya forgalmának, és tudomásunkra jutott, hogy Dr. Bagó Zoltán, kalocsai Európai Parlamenti képviselő is elakadt. Ez nem csak azért volt egyértelmű, mert egy csomó képet posztolt a Facebook-oldalán a dugóról, hanem mert kikerült a netre a neve alatt egy olyan hoax, amelyen ő látható Orbán Viktorral, és nyomdafestéket nem tűrő módon tárgyalnak a kaotikus útviszonyokról, illetve arról, hogy tulajdonképpen ezt "jól elk*rták"... Zolit már Brüsszelben értük utol - elmesélte, hogy a végül 37 órásra nyúlt utazása közben a maga módján ő is segített a sorstársainak, ugyanis például egy kamionsofőrrel közösen mentettek ki autójukból egy bolgár házaspárt, akiknek már benzinjük sem volt, és teljesen betemette őket a hófúvás. KATT az első médialejátszóra, a cikk alatt!


Hó fútta hajnal - Dr. Bagó Zoltán egyik fotója, az M1-esen

Jelentősebb forgalmi dugók szűkebb régiónkban nem voltak, viszont beállt áramszolgáltatás annál inkább. Mint ma reggel kiderült: 2900 fogyasztó maradt áram nélkül, akár 15 órára is, és volt, akinél 13 fok alá csökkent a "szobahőmérséklet". Az áldatlan helyzetet Nagy Józseffel, az EDF DÉMÁSZ Partner Kft. bajai üzemeltetési régió vezetőjével elemeztük (második lejátszó, alább)...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó