Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Hopp: Brad Pitt és a magyar zombik!

Szerző: Gábor János, – 2011-08-28 16:36:00

Az amerikai színész a nagy zombicsaták közepette igazi életmentővé is előlépett új, World War Z c. filmjének készítése során, amikor a skóciai Glasgow-ban, egy tömegjelenet forgatása közben a több mint 700 statiszta egyike, egy fiatal nő megsérült. A György téren félelmetes zombiinváziót szimuláltak, és a hitelesre sikerült káoszban az egyik résztvevőt letaposták a társai. Pitt ekkor gyorsan leállíttatta a forgatást.

"Szerintem a hölgynek fel sem tűnt, hogy Brad kapta fel" - nyilatkozta a Scottish Sun-nak egy munkatárs. "Akkor, a forgatás közepén nem is tudott vele beszélni, de elmondta, hogy nagyon hálás a színésznek a segítségért." A statiszta egyébként egy térdficammal megúszta az esetet.

Brad Pitt - amint a paparazzikat üdvözli a forgatási szünetben:


Amikor Pitt nem a filmen dolgozik, a szintén Skóciában tartózkodó párjával, Angelina Jolie-val és hat gyermekükkel, főleg kirándulásokkal múlatja az időt. A család a forgatás idejére egy 16. századi kastélyt is magában foglaló birtokot bérelt ki.

A World War Z c. zombiapokalipszis néhány részét egyébként Magyarországon forgatják az ősszel. Az [origo] Filmklub híre alapján feltételezem, hogy a skóciainál grandiózusabb csatajelenetek készülnek nálunk, mivel több ezer statisztát vesznek fel - már megkezdődött a casting. Egy érdekesség: a "magyar zombik" napi bére 7000 forint lesz. Rajtuk kívül persze igazi színészt is adunk a filmnek, a gyönyörű Egres Katinka személyében, aki egy interjúban elmesélte, hogy Pitt az ő hőse is volt, amikor orvost hívott hozzá a forgatáson...

A People és az [origo] híre nyomán:
Gábor János

Néhány kép a forgatásról - ajándékba...
Brad Pitt egy háztetőn, az egyik, feltehetőleg megmentésre váró gyerekszínésszel:


Lesznek téli jelenetek is - Marc Forster rendező hangosbemondón dirigál, Brad figyel:


Pitt is a pénzéért áll sorba? Az ott egy vaskazetta - de alighanem csak a fizetésükre váró statisztákkal spanol:


És végül: "Ja, csak ti vagytok? Csá! Már azt hittem, hogy követnek a zombik..."

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó