Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Homokmégyi "Mester és tanítványai" a dobogón

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2014-03-28 12:53:24

Az elmúlt hétvégén Baján a Mogyi Kupán és a nyílt Regionális és Serdülő Nemzetközi JUDO versenyen vettek rész a Homokmégyi Kodokan Judo Egyesület versenyzői.

Ambrus Attila tanítványai kemény küzdelmeket vívtak hol honfitársaikkal, hol külföldi versenyzőkkel. A U10 korosztályban Vargacz Bence 3. helyen végzett, míg az U11 korcsoportban Markella Míra mindenkit körbevert, így a legjobbnak járó aranyérmet vehette át. Ezüstérmes lett Fekete Johnny, Kollár Anna, Katus Márk és Ferencz Dorka is. A homokmégyi judokák közül bronzérmes lett Varga Soma is, aki U13-as korcsoportban állt tatamira a bajai versenyen.

U 13-ban Kovács Aletta, az U15-ben pedig Harangozó Miklós végzett a 4. helyen.  Az U10 korcsoportban indult  Czaga Leila, Harangozó Eszter, Bicsérdy Levente, Szőlősi Kármen, U12-ben pedig ifj. Ambrus Attila és Czaga Levente  5. helyen végeztek. Az U15 korcsoportban Ferencz Dávid Sándor és Horváth Ákos lett a 7. 

Ráadásként Ambrus Attila, a Homokmégyi Kodokan Judo Egyesület vezetője, március 19-én a BM Országos Judo Bajnokságán vett részt, ahol +100kg-os súlycsoportban a második legjobbként állhatott dobogóra, az ezüstéremért. A homokmégyi judos csapatban is szépen szerepelt, együttesükkel, a Bács-Kiskun Megyei BM Judo Teammel szintén a II. helyen végztek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó