Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Hobbit: a király nem tér vissza?

Szerző: Vörös István, – 2011-11-26 16:24:13

Még a forgatás kezdete előtt terjengtek olyan hírek, melyek szerint Peter Jackson és Guillermo Del Toro igyekeznek úgy átalakítani A hobbit film forgatókönyvét, hogy a Gyűrűk Ura-ban megismert és megkedvelt karakterek – köztük a Viggo Mortensen által megszemélyesített Aragorn – is visszatérhessenek benne.



A legfrissebb hírek szerint sajnos úgy tűnik, a Kósza mégsem fog felbukkanni a 2012. december 14-én mozikba kerülő filmben – a választ maga a színész adja meg nekünk: “A producerek egy ponton megkérdezték, hogy megtenném-e, és azt válaszoltam, hogy persze, ha az átkötő sztorinak szüksége van rá, akkor szívesen, A hobbit-ban ugyanis alapvetően nincs benne Aragorn.” – mondta Mortensen. “Azóta azonban nem kerestek meg, és a forgatás már zajlik. Nem leszek benne, hacsak valami last minute terv működésbe nem lép, de azt hiszem arról már értesültem volna.”



Majd folytatta: “Orlando Bloom és Cate Blanchett forgatnak valamit, de ők elfek, és nem változnak olyan gyorsan. Mint tudjátok, Aragorn is félelf, így néhány évszázadot ő is átél, ennek ellenére nem hiszem, hogy benne lesz.”

(filmtrailer.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó