Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Hétvégi sportesemények

Szerző: Rumi László, – 2012-02-10 13:17:50

A Foktői Éjsólyom Íjász szakosztály február 11-én, szombaton délelőtt tíz órától a miskei sportcsarnokba sok szeretettel vár minden íjászt aki szeretné megmérettetni magát 3D-s teremversenyen. A nap célja a sportbaráti kapcsolatok ápolása, és az íjászat népszerűsítése.

A Kalocsai Kosárlabda Egyesület utánpótlás csapata szombaton bajnoki tornát rendez reggel kilenc órától a Katolikus Intézmény sportcsarnokában. Először a hazaiak a Nagykőrösi Sólymokkal játszanak, majd a következő összecsapást a nagykőrösiek és a Vásárhelyi Kosársuli, déltől pedig a kalocsai junior gárda és a vásárhelyi kosársuli csap össze a két pont megszerzéséért. A tornára várják a szurkolókat.

Szombaton reggel kilenc órától a városi sportcsarnokban veszi kezdetét a Judák István labdarúgó emléktorna. A rendező Méhecskék Sport Egyesületen kívül a Paks, a Szekszárdi UFC, a Kecskeméti TE, a Bajai LSE, és a Pécsi MFC lesz a résztvevő. Ezúttal a 2002-es korosztály fiataljai küzdenek a végső győzelemért. Az eredményhirdetésre 15 óra magasságában kerül sor. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel látnak.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Megkezdték az évet az úszók


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó