Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Háziversenyen "ütögettek" a kalocsaiak

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-08-04 12:58:40

A Kalocsai Tenisz Egyesület idén is megrendezte hagyományos házi versenyét, ahol ez alkalommal is elhunyt sporttársaik, Molnár „Csika” János és Rátkai László emléke előtt adóztak.

A július 26–27-i kétnapos rendezvényen női és férfi páros, vegyes valamint férfi egyes kategóriákban mérhette össze tudásukat a teniszezők.

Forrás: kalohirek.hu

A Női páros mezőnyében első helyen végzett a  Szabóné Sándor Henriette – Karkus Zoltánné páros, 2. lett a Szabadiné Balaton Ágnes – Lakatosné Nyíri Anett kettős; 3. pedig a Marsovszky Lászlóné – Balatoniné Morvai Valéria duó.

Forrás: kalohirek.hu

Férfi párosban kilenc páros ragadott ütőt,ahol a végső megmérettetésben Vargacz Endre – Pásti Mihály diadalmaskodhatott; 2. lett Skultéti Csaba és Kálóczi Tibor; míg a 3. helyen a  Domokos Dávid – dr. Katona János kettős végzett.

Forrás: kalohirek.hu

A 16 fős Férfi egyéni kategória dobogós helyezéséért folyó küzdelemben dr. Marsovszky László Hársfői Pétert győzte le, míg a döntőben Domokos Dávid Pásti Mihály ellen tudott nyerni, így elhódította győztesnek járó trófeát.

Forrás: kalohirek.hu

A Vegyes párosban hat duó körmérkőzött két csoportban. Az „A” csoportban a Karkusné – Skultéti páros végzett az élen, míg a „B” csoportban a Szabóné – Kálóczi páros lett az első. A végső küzdelemben aztán a Karkus Zoltánné – Skultéti Csaba duó emelhette magasba a bajnoknak járó kupát.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó