Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Hátborzongató 3D-ben robban az új Pókember

Szerző: Gábor János, – 2011-07-21 08:03:31

Kijött az első előzetes A csodálatos pókember c. mozihoz. Az előző széria három részt ért meg, Tobey Maguire főszereplésével, és brutális kasszaiker lett mind - elsősorban persze az Egyesült Államokban, a színes képregény-kultúra miatt. Most jöjjön egy kicsit másképp\'. Más lesz ez egyáltalán? Az előzetes nagy része unalmas dejavu-érzést hoz. De erről később...



Az új (várhatóan) sorozathoz leszerződtették Andrew Garfield-ot, aki eddig drámai szerepekben bizonyított, nem is akárhogyan. A Boy A-ben frissen szabadult fiatal börtöntölteléket, a Doctor Parnassus és a képzelet birodalmában utcán felszedett hobót, a Ne engedj elben pedig Keira Knightley és Carey Mulligan odaadó barátját alakította, de a legismertebb szerepe nyilván a Közösségi háló csúnyán átvert Facebook-alapítója.



Ezek után érdekes ötlet volt Garfield-ból szuperhőst csinálni, de az ő személye még mindig nem annyira meghökkentő, mint a rendezőé. Marc Webb élete első nagy látványmoziját készíti, hiszen eddig "csak" Green Day, vagy 3 Doors Down-klipeket, néhány sorozat-epizódot tud felmutatni, és egyetlen mozit, az meg egy romantikus vígjáték volt, a kétségtelenül szép 500 nap nyár. Hogy került ez a pasas ide? Az előzetes alapján azt gondolhatnánk, hogy kár is volt, mert a cuki Emma Stone-t leszámítva semmi új ötletet nem hoz; olyan, mintha az előző széria első részéből vagdosták volna össze... Nos ez az érzés pontosan 1 perc 10 másodpercig tart. Utána az egész egy csapásra átmegy egy elképesztően izgalmas, mélyen sötét akció- és látványorgiába. Nézd meg:



Na? Szerintem átjött az "ezt látni kell"-érzés, főleg, ha tudjuk, hogy az utolsó szédítően lenyűgöző képsort is 3D-ben nézhetjük majd végig. De csak szűk egy év múlva. A csodálatos pókember 2012. július 12-én kerül a magyar mozikba.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó