Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Hat országba viszi a Szelidi-tó hírét a Fishing&Hunting

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-11-18 12:10:31

A Fishing and Hunting televíziós csatorna magyarországi stábja nem régiben új sorozatot indított A Hal, a Horgász és a Szakács címmel. Ezen műsorban kapott helyet az Alföldi szíve csücske; a Szelidi-tó. Örömmel olvastuk a hírt, hogy a horgászok, vadászok kevenc tévéadóján ott leszünk... ma este 21 órakor.

Hirdetés

Hirdetés

A KORONAcafé mai adásában Ács Józseffel beszélgettünk, aki a F&H csatorna munkatársával "kiültünk" a Szelidi-tó partjára és bejártuk mindazon helyeket is, ahol ők is megfordultak a forgatás alkalmával. Kóstoltak környékbeli borokat, kinéztek a paprikaföldre, jártak Kalocsán és persze megfogták a magukét, hiszen fogásból is akadt nekik az "Alföldi Balatonból".

Ács József azt is elárulta, hat országban, például Csehországban és Bulgáriában is látható lesz majd a Szelidi-tóról és környékéről készített összeállítás. Ön pedig ma este 21 órakor nézheti meg a Fishing and Hunting-on.

Beszélgetés Ács Józseffel:

Az interjú után olyan lelkesek lettünk, hogy nem tudtunk elszakadni a vízpartról meg a pecázástól. Annak ellenére, hogy sem Jani, sem Szilva nem nagy pecás. Sőt, Szilva inkább köveket dobál a vízbe, míg Jani krumplival és almával etetné az amúrokat:

Jani "krumplijai" :-)

Néhány perc múlva azonban kaptunk szakértői segítséget. Az éterben a horgász, vadász csatorna munkatársa Ács József online hallgatta az adást és jól megmosolyogta "Jani krumplliját". A tévécsatorna munkatársa gyorsan helyre is tette a dolgokat:

Köszönjük szépen! :-)

Ne feledje, a bojli nem krumpli! A Hal, a Horgász meg a Szakács pedig ma este 21 órakor, a F&H csatornán a Szelidi-tó partjáról! (fotókPap Ádám és Ács József)

ITT olvashatja el a F&H beszámolóját!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó