Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Hasta la vista, baby: nem lesz több Terminátor

Szerző: Varga Dénes, ORIGO Filmklub – 2016-01-21 15:11:37

Lefújták a Terminátor folytatását - írta meg ma az ORIGO.

Nincs több tétovázás, ködösítés: a Paramount kihúzta a bemutatónaptárából a Terminator: Genisys folytatásának premierdátumát. A filmet eredetileg 2017. május 17-én akarták bemutatni, erről letettek, és most már az a legvalószínűbb, hogy teljesen lemondtak az elkészítéséről.

Hirdetés feletti szöveg

Hirdetés alatti szöveg

A kritikusok ízekre cincálták a Terminator: Genisys-t, és a nézők sem özönlöttek rá. Amerikában konkrétan megbukott a 155 millióból készült ötödik rész, a tengerentúlon csupán 89 milliót tudott összeszedni. A világ többi országa mentett valamelyest a helyzeten, a sikeres kínai bemutató idején voltak olyan vélemények, hogy ez akár arra is sarkalhatja a stúdiót, hogy elkötelezze magát a folytatás mellett.

Nem így történt. 2017. május 17-én immáron a Dwayne Johnson főszereplésével készült Baywatch mozifilmet fogja a világ elé tárni a Paramount. Az életmentős sorozat új verziójában Alexandra Daddario és Leonardo DiCaprio exbarátnője is szerepelni fog.

Daddario és Johnson már játszott együtt - jelenet a San Ansreas-ból

2019-ban visszaszállnak James Cameronra a Terminátor-sorozat jogai. A rendező alighanem kétszer is megondolja, hogy ismét átruházza-e másokra a franchise irányítását.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó