Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

- Halló! Ráesett a lábamra a Millenium Falcon!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2015-11-02 11:00:11

 Ha a diszpécser helyében lenne, hinne a fülének az alábbi segélyhívás hallatán?

 

- Halló, mentőszolgálat!
- Halló! A Star Wars VII forgatásáról telefonálok. Sürgősen szükségünk van egy mentőautóra, mert Harrison Ford eltörte a bokáját.
- Na, persze! És hogy történt?
- Ráaesett a lábára a Millenium Falcon ajtaja...

 

Nos, pont ezért mondták azt a központnak, hogy van egy sérültjük, akinek a garázsajtó törte el a lábát. Pedig tényleg szóról szóra úgy történt, ahogy a fenti párbeszédben írtuk... Folytatás a hirdetés alatt...

 

hirdetés

hirdetés

 

Ön küldött volna mentőt?

De azt sem hinné el hogy nézett ki Harrison Ford Jimmy Kimmel show-jában, ahol felidézték az esetet! Pedig ennél nyilvánvalóbb nem is lehetne, hogy megtörtént:

És a Star Wars VII utolsó előzetesét látta már, MAGYARUL? ITT mutatjuk!

 

Az eset kapcsán azért arra is kíváncsiak voltunk a KORONAcaféban, hogy kinek melyik volt élete téves hívása - vagy olyan, amilyet indított, vagy olyan, amilyet kapott (mert a Harrison Fordért rohamkocsit küldő diszpécsert se volt egyszerű meggyőzni). Marcsit az éjszaka közepén hívta egy részeg azzal, hogy most azonnal húzzon le a kocsmába. A férje már küldte volna, csak ne hallja, hogy hívogatják az asszonyt:


Őrültjó SMS-ek is jöttek: Anikót azzal hívták, hogy a felesége megszült, Imre meg egy jobbikos képviselő számát mosógép-szerelőnek hitte. Ennél viszont komolyabb hívások futottak be Enikő férjének: a telefonszáma a körzetet leszámítva pontosan megegyezett egy pesti rendőrkapitányság ügyeleti vonalával. Jött is az áldás:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó